EY

EY

EY är ett världsledande företag inom revision, redovisning, skatt, transaktioner och affärsrådgivning. Vi är stolta över att vara den mest attraktiva arbetsgivaren bland nordiska ekonomistudenter 2017, enligt Universums undersökning.

Vårt syfte ”Building a better working world” betyder att allt vi gör ska bidra till att affärsvärlden och arbetslivet fungerar bättre – för våra medarbetare, våra kunder och de samhällen vi verkar i. Vi är med och skapar förtroende på kapitalmarknader och ekonomier, stödjer entreprenörer och främjar hållbar tillväxt.

Vi arbetar i team med varierande och stimulerande uppdrag. Våra omfattande interna utbildningsprogram ger dig möjlighet att utmanas och utveckla din yrkesmässiga och personliga kompetens i en stöttande miljö. Som medarbetare hos oss får du en egen karriärcoach som hjälper dig att nå dina personliga mål. Läs gärna mer om praktik- och karriärmöjligheter på ey.com/se/karriar.

Bransch: Redovisning/Revision

Marknader: EY finns i fler än 150 länder världen över. 

Antal anställda: 250 000 globalt, varav 7 000 i Norden. 

Kontor: 54 kontor i Sverige.

Medelålder: 37 år.

EY

Vill du vara med och skapa framtidens smarta städer? Eller lockas du av att leda transformationsprojekt inom offentlig sektor? Som rådgivare på EY har du möjlighet att arbeta med många av de stora utmaningar som samhället står inför.  Läs mer